Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Buletine

01.04.2013

Buletini 04 / Prill 2013

Punimet përgatitore para nisjes së Fazës së Ndërtimit në HEC Banjë Prill 2013

Galeria

2009 - 2012

Galeria e Fotove të Projektit

Eksploroni galerinë e fotove të Projektit Hidroenergjetik të Devollit

Aksioneri

Nga Prilli 2013, Statkraft zotëron 100% të pronësisë të Projektit Hidroenergjetik të Devollit.

Statkraft është lider në tregun e energjive të rinovueshme në Europë. Statkraft zhvillon projekte për gjenerimin e energjisë nga uji, era, dielli, ngrohja qendrore dhe është një lojtar i rëndësishëm në bursën e shkëmbimit të energjisë në tregun Europian. Statkraft ka më shumë se 3.200 të punësuar në më shumë se 20 vende. Për më shumë informacione rreth kompanisë Statkraft, ju lutemi vizitoni faqen e tyre: www.statkraft.com

Lexoni më shumë rreth Statkraft

Lajme & Evente

Ashtu sic eshte informuar nga media më 25 gusht 2014 një numër punetoresh me kombesi shqipetare, kanë arritur ditën e tyre të 6-të të protestës, në HE...

Dëgjesa Publike për Draftin e Vlerësimit te Ndikimit Mjedisor dhe Social (VNMS) për rrugën e Bregut Jugor të Banjës Devoll Hydropower Sh.A. (DHP) ësht...

Më 24 prill 2014 Devoll Hydropower Sh.A. dhe Universiteti Bujqësor i Tiranës , Departamenti i Shkencave të Mjedisit dhe Bujqësisë , nënshkruan një marr...

Devoll Hydropower Sh.A. informon mbi mbylljen e përkohshme të segmentit të rrugës nacionale:Fshati Moglicë, Rrethi Korçë – Fshati Bratilë, Rrethi Gr...

...

Prishtinë - Tetor 2013, Devoll Hydropower Sh.A merr pjesë në edicionin e dytë të Konferencës mbi Tregun e Energjisë ne Evropën Juglindore të mbajtur ...

(Gramsh, 2013) Devoll Hydropower Sh.A.  ka ndihmuar me krijimin e fermave demonstruese në fshatrat e Cekin, Drizë dhe Cingar . Devoll Hydropower ka mbësht...

01.07.2013 - Devoll Hydropower Sh.A. ka nënshkruar kontratën e Punimeve Civile me Limak-AGE Joint Venture. Kontrata përfshin punimet civile për hidrocent...

Devoll Hydropower Sh.A. - Public Information Centre • Lagjja Holta, Gramsh, Albania • Tel: +355 (0) 4 450 1 301 • Email: info@devollhydropower.al